Zien: Andy van der Meijde is de nieuwe Koning TOTO en 'rapt' in videoclip

Zien: Andy van der Meijde is de nieuwe Koning TOTO en 'rapt' in videoclip

Nu het nieuwe voetbalseizoen bijna weer gaat beginnen, wordt er door wedkantoor TOTO ook een nieuwe Koning TOTO gepresenteerd. Niemand minder dan ex-Ajacied Andy van der Meijde is het nieuwe gezicht van het bedrijf. Hij schittert direct als 'rapper' in een heuse videoclip.

Bekijk de video met Andy van der Meijde als nieuwe Koning TOTO hieronder.

Zien: <em>Andy van der Meijde</em> is de nieuwe <em>Koning TOTO</em> en 'rapt' in videoclip Nu het nieuwe voetbalseizoen bijna weer gaat beginnen, wordt er door wedkantoor TOTO ook een nieuwe Koning TOTO gepresenteerd. Niemand minder dan ex-Ajacied Andy van der Meijde is het nieuwe gezicht van het bedrijf. Hij schittert direct als 'rapper' in een heuse videoclip. Bekijk de video met Andy van der Meijde als nieuwe Koning TOTO hieronder. Bekijk ook Video: Andy van der Meijde tegen Hélène Hendriks: "Blouse open is jouw kracht" Bekijk deze video » Andy van der Meijde: "Dick Advocaat betrapte me toen ik mokkel hotel binnen loodste" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Andy van der Meijde is de nieuwe Koning TOTO en 'rapt' in videoclip

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Andy van der Meijde is de nieuwe Koning TOTO en 'rapt' in videoclip of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen