Zien: Donald Trump gaat opnieuw onderuit in bizar interview Axios on HBO

Zien: Donald Trump gaat opnieuw onderuit in bizar interview Axios on HBO

Donald Trump staat bekend om zijn omstreden uitspraken, maar hij maakt het nu wel erg bont. In het interview met Axios on HBO spreekt de Amerikaanse president over het coronavirus in zijn land. Opmerkelijk genoeg vertelt hij dat het eigenlijk heel goed gaat en dat de situatie onder controle is.

"Het is wat het is"
Het levert een verbaasde reactie op van interviewer Jonathan Swan. Die geeft aan dat het in Amerika helemaal niet zo goed gaat, met inmiddels 4,6 miljoen besmettingen en 154.000 doden. Dagelijks sterven er in Amerika ongeveer 1000 mensen aan het coronavirus, maar dat doet Trump weinig: "Het is wat het is."

Bekijk de meest opmerkelijke momenten uit het interview met Donald Trump hieronder in de video van Now This. Daaronder kun je het volledige interview bekijken in de video van HBO.

Zien: <em>Donald Trump</em> gaat opnieuw onderuit in bizar interview <em>Axios on HBO</em> Donald Trump staat bekend om zijn omstreden uitspraken, maar hij maakt het nu wel erg bont. In het interview met Axios on HBO spreekt de Amerikaanse president over het coronavirus in zijn land. Opmerkelijk genoeg vertelt hij dat het eigenlijk heel goed gaat en dat de situatie onder controle is. "Het is wat het is"Het levert een verbaasde reactie op van interviewer Jonathan Swan. Die geeft aan dat het in Amerika helemaal niet zo goed gaat, met inmiddels 4,6 miljoen besmettingen en 154.000 doden. Dagelijks sterven er in Amerika ongeveer 1000 mensen aan het coronavirus, maar dat doet Trump weinig: "Het is wat het is." Bekijk de meest opmerkelijke momenten uit het interview met Donald Trump hieronder in de video van Now This. Daaronder kun je het volledige interview bekijken in de video van HBO. Volledige interview Donald Trump bij Axios on HBO Bekijk ook Zien: Donald Trump zet zichzelf voor schut in spraakmakend interview met FOX Bekijk deze video » Donald Trump ziet explosie Beiroet als ‘vreselijke aanval’: ‘Iets van een bom’ (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Donald Trump gaat opnieuw onderuit in bizar interview Axios on HBO

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Donald Trump gaat opnieuw onderuit in bizar interview Axios on HBO of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen