Champions League bijna van start met prachtige wedstrijden: "Watertanden" (video)

Champions League bijna van start met prachtige wedstrijden: "Watertanden" (video)

Lees hier het programma van de Champions League en hoe het toernooi afgemaakt wordt.

Vanaf vrijdag 7 augustus wordt de Champions League hervat en dat is voor voetballiefhebbers goed nieuws. Er staan deze speelronde namelijk nog een aantal prachtige wedstrijden op het programma, zoals Manchester City - Real Madrid en FC Barcelona - Napoli.

Onder meer Glenn Helder en Klaas van der Eerden kijken enorm uit naar de rest van het toernooi. "Daar kun je best van watertanden, ja", aldus Helder. Veel ogen zullen gericht zijn op de Nederlanders bij de Europese topclubs, zoals Matthijs de Ligt bij Juventus en Frenkie de Jong bij FC Barcelona.

Bekijk de video van Shownieuws over de hervatting van de Champions League hieronder.

<em>Champions League</em> bijna van start met prachtige wedstrijden: &quot;Watertanden&quot; (video) Lees hier het programma van de Champions League en hoe het toernooi afgemaakt wordt. Vanaf vrijdag 7 augustus wordt de Champions League hervat en dat is voor voetballiefhebbers goed nieuws. Er staan deze speelronde namelijk nog een aantal prachtige wedstrijden op het programma, zoals Manchester City - Real Madrid en FC Barcelona - Napoli. Onder meer Glenn Helder en Klaas van der Eerden kijken enorm uit naar de rest van het toernooi. "Daar kun je best van watertanden, ja", aldus Helder. Veel ogen zullen gericht zijn op de Nederlanders bij de Europese topclubs, zoals Matthijs de Ligt bij Juventus en Frenkie de Jong bij FC Barcelona. Bekijk de video van Shownieuws over de hervatting van de Champions League hieronder. Bekijk ook Manchester City mag toch deelnemen aan de Champions League (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV