Actiekomedie The Sleepover vanaf 21 augustus op Netflix, bekijk de trailer

Actiekomedie The Sleepover vanaf 21 augustus op Netflix, bekijk de trailer

Vanaf vrijdag 21 augustus is de film The Sleepover te zien op Netflix. In deze actiekomedie ontdekken Clancy en haar broertje Kevin dat hun moeder Margot (Malin Akerman) vroeger een meesterdief was. Ze zit nu in een getuigenbeschermingsprogramma, maar wordt door haar oude liefde - gespeeld door Joe Manganiello - gedwongen tot een laatste klus. Aan Clancy en Kevin de taak hun moeder te redden.

Bekijk de trailer van The Sleepover hieronder. The Sleepover is vanaf vrijdag 21 augustus te zien op Netflix.

Actiekomedie <em>The Sleepover</em> vanaf 21 augustus op Netflix, bekijk de trailer Vanaf vrijdag 21 augustus is de film The Sleepover te zien op Netflix. In deze actiekomedie ontdekken Clancy en haar broertje Kevin dat hun moeder Margot (Malin Akerman) vroeger een meesterdief was. Ze zit nu in een getuigenbeschermingsprogramma, maar wordt door haar oude liefde - gespeeld door Joe Manganiello - gedwongen tot een laatste klus. Aan Clancy en Kevin de taak hun moeder te redden. Bekijk de trailer van The Sleepover hieronder. The Sleepover is vanaf vrijdag 21 augustus te zien op Netflix. Bekijk ook Jurassic World: Kamp Krijtastisch 18 september op Netflix, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Groeten van Gerri met Frank Lammers nu te zien op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Actiekomedie The Sleepover vanaf 21 augustus op Netflix, bekijk de trailer

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Actiekomedie The Sleepover vanaf 21 augustus op Netflix, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen