Bruid door explosie Beiroet omver geblazen tijdens bruidsreportage (video)

Bruid door explosie Beiroet omver geblazen tijdens bruidsreportage (video)

Inwoners van Beiroet werden dinsdag compleet overrompeld door de gigantische explosie in de haven van Libanon. Voor deze bruid had het de mooiste dag van haar leven moeten worden. De dame straalt tijdens de bruidsreportage in haar witte jurk, totdat ze omver wordt geblazen door de enorme explosie.

Bekijk de beelden van de bruid tijdens de explosie in Beiroet hieronder in de video van de NOS.

Bruid door <em>explosie Beiroet</em> omver geblazen tijdens bruidsreportage (video) Inwoners van Beiroet werden dinsdag compleet overrompeld door de gigantische explosie in de haven van Libanon. Voor deze bruid had het de mooiste dag van haar leven moeten worden. De dame straalt tijdens de bruidsreportage in haar witte jurk, totdat ze omver wordt geblazen door de enorme explosie. Bekijk de beelden van de bruid tijdens de explosie in Beiroet hieronder in de video van de NOS. Bekijk ook ZIEN: Gigantische ontploffing in Beirut Bekijk deze video » Donald Trump ziet explosie Beiroet als ‘vreselijke aanval’: ‘Iets van een bom’ (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Bruid door explosie Beiroet omver geblazen tijdens bruidsreportage (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bruid door explosie Beiroet omver geblazen tijdens bruidsreportage (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen