Steenrijk, Straatarm: verbijstering door bar en bioscoop in huis (video)

Steenrijk, Straatarm: verbijstering door bar en bioscoop in huis (video)

De familie Wijmans weet niet wat ze zien in een nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm. In het huis waar ze een week lang mogen verblijven, is namelijk een bar te vinden. Alsof dat nog niet genoeg is, kan de familie ook nog eens gebruik maken van hun eigen bioscoop.

Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: verbijstering door bar en bioscoop in huis (video) De familie Wijmans weet niet wat ze zien in een nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm. In het huis waar ze een week lang mogen verblijven, is namelijk een bar te vinden. Alsof dat nog niet genoeg is, kan de familie ook nog eens gebruik maken van hun eigen bioscoop. Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: familie in tranen door muzikale verrassing op trouwdag Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: tranen van blijdschap door bijzonder cadeau (video) Bekijk deze video »
TV :
Steenrijk, Straatarm: verbijstering door bar en bioscoop in huis (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, Straatarm: verbijstering door bar en bioscoop in huis (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen