Protestante in Rotterdam uit de kleren bij demonstratie tegen mondkapjes (video)

Protestante in Rotterdam uit de kleren bij demonstratie tegen mondkapjes (video)

Vanaf vandaag is het verplicht om in sommige delen van Rotterdam en Amsterdam mondkapjes te dragen. Niet iedereen is het daarmee eens en dus wordt er in Rotterdam gedemonstreerd tegen deze maatregel. Een van de demonstraten heeft een opmerkelijke tactiek om haar boodschap over te brengen: naast haar mondkapje heeft ze ook haar kleren thuis gelaten.

Bekijk de video van De Telegraaf over de demonstratie in Rotterdam hieronder.

Protestante in Rotterdam uit de kleren bij demonstratie tegen <em>mondkapjes</em> (video) Vanaf vandaag is het verplicht om in sommige delen van Rotterdam en Amsterdam mondkapjes te dragen. Niet iedereen is het daarmee eens en dus wordt er in Rotterdam gedemonstreerd tegen deze maatregel. Een van de demonstraten heeft een opmerkelijke tactiek om haar boodschap over te brengen: naast haar mondkapje heeft ze ook haar kleren thuis gelaten. Bekijk de video van De Telegraaf over de demonstratie in Rotterdam hieronder. Bekijk ook Zien: verplicht mondkapjes dragen bij de Albert Cuypmarkt Bekijk deze video » Politie vraagt demonstranten Rotterdam mondkapjes te dragen: "No way" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Protestante in Rotterdam uit de kleren bij demonstratie tegen mondkapjes (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Protestante in Rotterdam uit de kleren bij demonstratie tegen mondkapjes (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen