Jay-Jay Boske en Kaj Gorgels over hun avonturen in het buitenland en harde grappen (video)

Jay-Jay Boske en Kaj Gorgels over hun avonturen in het buitenland en harde grappen (video)

Elke week nodigt Kaj Gorgels een nieuwe gast uit om ongeveer een uur lang het leven eens goed te relativeren. In deze aflevering van de podcast Effe Relativeren is Jay-Jay Boske te gast. Kaj en Jay-Jay hebben samen veel avonturen meegemaakt voor verschillende YouTube-series en bespreken daarnaast het maken van harde grappen. Kan dat eigenlijk nog wel, of is dat niet meer van deze tijd?

Bekijk de aflevering van Effe Relativeren met Jay-Jay Boske hieronder.

<em>Jay-Jay Boske</em> en <em>Kaj Gorgels</em> over hun avonturen in het buitenland en harde grappen (video) Elke week nodigt Kaj Gorgels een nieuwe gast uit om ongeveer een uur lang het leven eens goed te relativeren. In deze aflevering van de podcast Effe Relativeren is Jay-Jay Boske te gast. Kaj en Jay-Jay hebben samen veel avonturen meegemaakt voor verschillende YouTube-series en bespreken daarnaast het maken van harde grappen. Kan dat eigenlijk nog wel, of is dat niet meer van deze tijd? Bekijk de aflevering van Effe Relativeren met Jay-Jay Boske hieronder. Bekijk ook Kaj Gorgels en Kees van der Spek over drugs, paranormale ervaringen en filosofie (video) Bekijk deze video » Gaby Blaaser over de breuk met De Bachelorette-winnaar en opnieuw daten (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Jay-Jay Boske en Kaj Gorgels over hun avonturen in het buitenland en harde grappen (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jay-Jay Boske en Kaj Gorgels over hun avonturen in het buitenland en harde grappen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen