Flirty Dancing gemist? Veel chemie tussen Katja en Sonny

Flirty Dancing gemist? Veel chemie tussen Katja en Sonny

Hieronder zie je een fragment van Flirty Dancing. Je kunt de hele uitzending vanaf woensdag 5 augustus hier terugkijken bij Gids.tv.

In Flirty Dancing zien singles elkaar pas voor het eerst op de dansvloer, nadat ze beiden dezelfde choreografie hebben geleerd. Deze twee singles, Sonny en Katja, ontmoeten elkaar voor het eerst in het park bij de Euromast. Volgens choreograaf Juvat dé ultieme romantische setting.

Bekijk de hele dans in de video hieronder.

De herhaling van het eerste seizoen van Flirty Dancing is wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Flirty Dancing terugkijken bij Gids.tv.

<em>Flirty Dancing</em> gemist? Veel chemie tussen Katja en Sonny Hieronder zie je een fragment van Flirty Dancing. Je kunt de hele uitzending vanaf woensdag 5 augustus hier terugkijken bij Gids.tv. In Flirty Dancing zien singles elkaar pas voor het eerst op de dansvloer, nadat ze beiden dezelfde choreografie hebben geleerd. Deze twee singles, Sonny en Katja, ontmoeten elkaar voor het eerst in het park bij de Euromast. Volgens choreograaf Juvat dé ultieme romantische setting. Bekijk de hele dans in de video hieronder. De herhaling van het eerste seizoen van Flirty Dancing is wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Flirty Dancing terugkijken bij Gids.tv. Flirty Dancing gemist? Bekijk hier de dans van Nancy en Irvin Bekijk deze video »
Entertainment :
Flirty Dancing gemist? Veel chemie tussen Katja en Sonny

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Flirty Dancing gemist? Veel chemie tussen Katja en Sonny of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen