Zien: Flirty Dancing met Chantal en Jeroen: ''Hij ziet haar wel zitten!''

Zien: Flirty Dancing met Chantal en Jeroen: ''Hij ziet haar wel zitten!''

Hieronder zie je een fragment van Flirty Dancing. Je kunt de hele uitzending vanaf woensdag 5 augustus hier terugkijken bij Gids.tv.

In Flirty Dancing zien singles elkaar pas voor het eerst op de dansvloer, nadat ze beiden dezelfde choreografie hebben geleerd. Deelnemers Chantal en Jeroen ontmoeten elkaar voor het eerst rond de molen van Heusden.

Bekijk de hele dans in de video hieronder.

De herhaling van het eerste seizoen van Flirty Dancing is wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Flirty Dancing terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Flirty Dancing</em> met Chantal en Jeroen: ''Hij ziet haar wel zitten!'' Hieronder zie je een fragment van Flirty Dancing. Je kunt de hele uitzending vanaf woensdag 5 augustus hier terugkijken bij Gids.tv. In Flirty Dancing zien singles elkaar pas voor het eerst op de dansvloer, nadat ze beiden dezelfde choreografie hebben geleerd. Deelnemers Chantal en Jeroen ontmoeten elkaar voor het eerst rond de molen van Heusden. Bekijk de hele dans in de video hieronder. De herhaling van het eerste seizoen van Flirty Dancing is wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Flirty Dancing terugkijken bij Gids.tv. Zien: Noémia en Simone dansen op de Rotterdamse brug in Flirty Dancing Bekijk deze video » Flirty Dancing gemist? Veel chemie tussen Katja en Sonny Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Flirty Dancing met Chantal en Jeroen: ''Hij ziet haar wel zitten!''

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Flirty Dancing met Chantal en Jeroen: ''Hij ziet haar wel zitten!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen