Familie Meiland terug in Nederland, Maxime baalt van ruzie met Nadège (video)

Familie Meiland terug in Nederland, Maxime baalt van ruzie met Nadège (video)

De familie Meiland is terug op Hollandse bodem. Na anderhalf jaar in Frankrijk vertoefd te hebben, is de familie verhuisd naar een woonboerderij in Hengelo. Maxime Meiland blijft permanent in Nederland, haar ouders moeten af en toe nog naar Frankrijk. Het chateau is namelijk nog niet verkocht.

Ruzie met Nadège
In gesprek met RTL Boulevard gaat Maxime ook nog in op de ruzie met Nadège. De schoonmaakster werd in juni ontslagen en daar was ze op zijn zachtst gezegd niet zo blij mee. De lucht is nog niet geklaard en Maxime vindt het jammer dat ze elkaar waarschijnlijk niet meer gaan zien.

Bekijk het interview van RTL Boulevard met Maxime Meiland hieronder.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 31 augustus elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv en KIJK.nl.

<em>Familie Meiland</em> terug in Nederland, <em>Maxime</em> baalt van ruzie met Nadège (video) De familie Meiland is terug op Hollandse bodem. Na anderhalf jaar in Frankrijk vertoefd te hebben, is de familie verhuisd naar een woonboerderij in Hengelo. Maxime Meiland blijft permanent in Nederland, haar ouders moeten af en toe nog naar Frankrijk. Het chateau is namelijk nog niet verkocht. Ruzie met NadègeIn gesprek met RTL Boulevard gaat Maxime ook nog in op de ruzie met Nadège. De schoonmaakster werd in juni ontslagen en daar was ze op zijn zachtst gezegd niet zo blij mee. De lucht is nog niet geklaard en Maxime vindt het jammer dat ze elkaar waarschijnlijk niet meer gaan zien. Bekijk het interview van RTL Boulevard met Maxime Meiland hieronder. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 31 augustus elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Familie Meiland over nieuwe seizoen Chateau Meiland: "Het wordt enig" (video) Bekijk deze video » Video: Toch grote rol voor Nadège in derde seizoen Chateau Meiland Bekijk deze video »
TV :
Familie Meiland terug in Nederland, Maxime baalt van ruzie met Nadège (video)

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Familie Meiland terug in Nederland, Maxime baalt van ruzie met Nadège (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen