RTL Boulevard: Miljuschka Witzenhausen geeft recept voor perfecte sangria (video)

RTL Boulevard: Miljuschka Witzenhausen geeft recept voor perfecte sangria (video)

Het is zomer, het is warm en de komende dagen wordt het alleen nog maar warmer. Bij dit tropische weer hoort natuurlijk ook een tropische drankje. Het Spaanse drankje sangria is daar uitermate geschikt voor, maar dan is het wel belangrijk dat je die goed klaarmaakt. Miljuschka Witzenhausen vertelt in RTL Boulevard wat je precies in huis moet halen om de perfecte sangria te maken.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Miljuschka Witzenhausen geeft recept voor perfecte <em>sangria</em> (video) Het is zomer, het is warm en de komende dagen wordt het alleen nog maar warmer. Bij dit tropische weer hoort natuurlijk ook een tropische drankje. Het Spaanse drankje sangria is daar uitermate geschikt voor, maar dan is het wel belangrijk dat je die goed klaarmaakt. Miljuschka Witzenhausen vertelt in RTL Boulevard wat je precies in huis moet halen om de perfecte sangria te maken. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Video: Miljuschka Witzenhausen deelt haar favoriete recepten voor op de camping Bekijk deze video » Video: Miljuschka Witzenhausen vertelt over laatste trends in de culinaire wereld Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Miljuschka Witzenhausen geeft recept voor perfecte sangria (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Miljuschka Witzenhausen geeft recept voor perfecte sangria (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV