Zien: Maxim Hartman in gesprek met Jan Keizer van BZN

Zien: Maxim Hartman in gesprek met Jan Keizer van BZN

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Jan Keizer stopte vorig jaar na 53 jaar met de succesvolle muziekband De Band Zonder Naam. De zanger begint aan een welverdiend pensioen, maar is drukker dan ooit met al zijn hobby's. Bekijk het gesprek met Maxim Hartman in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Maxim Hartman</em> in gesprek met <em>Jan Keizer</em> van BZN Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Jan Keizer stopte vorig jaar na 53 jaar met de succesvolle muziekband De Band Zonder Naam. De zanger begint aan een welverdiend pensioen, maar is drukker dan ooit met al zijn hobby's. Bekijk het gesprek met Maxim Hartman in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. De band BZN stopt ermee Bekijk deze video » Jan Keizer: "Mensen begrijpen mijn afscheid niet" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Maxim Hartman in gesprek met Jan Keizer van BZN

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Maxim Hartman in gesprek met Jan Keizer van BZN of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen