Zien: Peter R. de Vries vertelt het bizarre verhaal van Albert K.

Zien: Peter R. de Vries vertelt het bizarre verhaal van Albert K.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Peter R. de Vries vertelt bij RTL Boulevard het bizarre verhaal van Albert K. Wanneer hij thuis wordt overvallen door een crimineel weet hij samen met zijn vrouw te ontsnappen in een bestelbusje. In blinde paniek rijdt hij vervolgens de woningovervaller dood.

Bekijk het hele item over Albert K. in de video van RTL Boulevard hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Peter R. de Vries</em> vertelt het bizarre verhaal van <em>Albert K.</em> Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Peter R. de Vries vertelt bij RTL Boulevard het bizarre verhaal van Albert K. Wanneer hij thuis wordt overvallen door een crimineel weet hij samen met zijn vrouw te ontsnappen in een bestelbusje. In blinde paniek rijdt hij vervolgens de woningovervaller dood. Bekijk het hele item over Albert K. in de video van RTL Boulevard hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Zien: Peter R. de Vries vertelt alles over de dood van 14-jarige Tamar Bekijk deze video » Zien: RTL Boulevard lost kunstroof op Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Peter R. de Vries vertelt het bizarre verhaal van Albert K.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Peter R. de Vries vertelt het bizarre verhaal van Albert K. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen