Flirty Dancing gemist? Bekijk hier de dans van Rolf en Shamilah

Flirty Dancing gemist? Bekijk hier de dans van Rolf en Shamilah

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

In Flirty Dancing zien singles elkaar pas voor het eerst op de dansvloer, nadat ze beiden dezelfde choreografie hebben geleerd. Deelnemers Shamilah en Rolf ontmoeten elkaar voor het eerst bij een moderne kerk, uitgekozen door choreograaf Juvat.

Bekijk de hele dans in de video hieronder.

De herhaling van het eerste seizoen van Flirty Dancing is wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Flirty Dancing terugkijken bij Gids.tv.

<em>Flirty Dancing</em> gemist? Bekijk hier de dans van Rolf en Shamilah Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. In Flirty Dancing zien singles elkaar pas voor het eerst op de dansvloer, nadat ze beiden dezelfde choreografie hebben geleerd. Deelnemers Shamilah en Rolf ontmoeten elkaar voor het eerst bij een moderne kerk, uitgekozen door choreograaf Juvat. Bekijk de hele dans in de video hieronder. De herhaling van het eerste seizoen van Flirty Dancing is wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Flirty Dancing terugkijken bij Gids.tv. Flirty Dancing gemist? Veel chemie tussen Katja en Sonny Bekijk deze video » Zien: Flirty Dancing met Chantal en Jeroen: ''Hij ziet haar wel zitten!'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Flirty Dancing gemist? Bekijk hier de dans van Rolf en Shamilah

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Flirty Dancing gemist? Bekijk hier de dans van Rolf en Shamilah of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen