Zien: Victor Mids begint zijn eigen datingbureau in MINDF*CK

Zien: Victor Mids begint zijn eigen datingbureau in MINDF*CK

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van MINDFUCK van donderdagavond 30 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van 6 augustus terugkijken.

In aflevering 3 van MINDFUCK Caribbean laat Victor Mids weer zijn beste trucs zien. Hij opent een bijzonder datingbureau waar niets is wat het lijkt. Bekijk het hele item in de video hieronder.

MINDFUCK gemist? Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Victor Mids</em> begint zijn eigen datingbureau in MINDF*CK Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van MINDFUCK van donderdagavond 30 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van 6 augustus terugkijken. In aflevering 3 van MINDFUCK Caribbean laat Victor Mids weer zijn beste trucs zien. Hij opent een bijzonder datingbureau waar niets is wat het lijkt. Bekijk het hele item in de video hieronder. MINDFUCK gemist? Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Victor Mids maakt Lee Towers aan het huilen met MINDF*CK Bekijk deze video » MINDFUCK gemist? 'Wat doe jij als iemand op straat ligt?' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Victor Mids begint zijn eigen datingbureau in MINDF*CK


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Victor Mids begint zijn eigen datingbureau in MINDF*CK of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier