Op1 gemist? Alles over de mondkapjesplicht in Amsterdam en Rotterdam

Op1 gemist? Alles over de mondkapjesplicht in Amsterdam en Rotterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Stadsverslaggevers Ruben Koops (Amsterdam) en Iffet Subasi (Rotterdam) blikken terug op de dag in hun stad. Het zijn de plekken waar de meeste besmettingen vandaan komen, en waar vandaag in sommige delen mondkapjes verplicht werden. Bekijk het hele item in de video van Op1 hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Alles over de mondkapjesplicht in Amsterdam en Rotterdam Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Stadsverslaggevers Ruben Koops (Amsterdam) en Iffet Subasi (Rotterdam) blikken terug op de dag in hun stad. Het zijn de plekken waar de meeste besmettingen vandaan komen, en waar vandaag in sommige delen mondkapjes verplicht werden. Bekijk het hele item in de video van Op1 hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? De GGD slaat alarm: ''Het is dweilen met de kraan open!'' Bekijk deze video » Groot drama in Beiroet: ''Iedereen die je daar kent heeft wel iets meegemaakt'' (Op1) Bekijk deze video » Zien: Breathtaking Nurses te gast bij Op1 Bekijk deze video » PowNews: ''Aboutaleb moet terug naar zijn eigen land!'' Bekijk deze video » Zien: burgemeester Aboutaleb discussieert met demonstranten Bekijk deze video »
Entertainment :
Op1 gemist? Alles over de mondkapjesplicht in Amsterdam en Rotterdam

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Alles over de mondkapjesplicht in Amsterdam en Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen