Groot drama in Beiroet: ''Iedereen die je daar kent heeft wel iets meegemaakt'' (Op1)

Groot drama in Beiroet: ''Iedereen die je daar kent heeft wel iets meegemaakt'' (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Voormalig Midden-Oostencorrespondent Sander van Hoorn was woensdag te gast bij Op1 om te praten over de enorme explosie in de Libanese hoofdstad Beiroet. Michele Schuddebeurs is inwoner van de stad. Haar beautysalon is door de explosie in één klap weggevaagd.

Bekijk het hele verhaal van Michele en Sander in de video hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Groot drama in <em>Beiroet</em>: ''Iedereen die je daar kent heeft wel iets meegemaakt'' (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Voormalig Midden-Oostencorrespondent Sander van Hoorn was woensdag te gast bij Op1 om te praten over de enorme explosie in de Libanese hoofdstad Beiroet. Michele Schuddebeurs is inwoner van de stad. Haar beautysalon is door de explosie in één klap weggevaagd. Bekijk het hele verhaal van Michele en Sander in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? De GGD slaat alarm: ''Het is dweilen met de kraan open!'' Bekijk deze video » Op1 gemist? Alles over de mondkapjesplicht in Amsterdam en Rotterdam Bekijk deze video » Zien: Breathtaking Nurses te gast bij Op1 Bekijk deze video » Explosie Beiroet (Libanon): bekijk heftige beelden van gigantische ravage Bekijk deze video » Gravin Eloïse maakt TikTok over explosie in Beiroet (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Groot drama in Beiroet: ''Iedereen die je daar kent heeft wel iets meegemaakt'' (Op1)

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Groot drama in Beiroet: ''Iedereen die je daar kent heeft wel iets meegemaakt'' (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen