We Want More: Dennis Weening geeft backstage een rondleiding

We Want More: Dennis Weening geeft backstage een rondleiding

De eindstrijd van de zangwedstrijd We Want More is in zicht en de spanning stijgt. Het is de grote vraag welke artiest of act de winst in de wacht weet te slepen en ervandoor gaat met maar liefst 100.000 euro. Dennis Weening heeft backstage een kijkje genomen in de studio van We Want More en vertelt meer over de naderende finale bij Shownieuws, zo is te zien in de video hieronder.

De komende weken wordt We Want More niet op vrijdagavond, maar op zondagavond om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

<em>We Want More</em>: Dennis Weening geeft backstage een rondleiding De eindstrijd van de zangwedstrijd We Want More is in zicht en de spanning stijgt. Het is de grote vraag welke artiest of act de winst in de wacht weet te slepen en ervandoor gaat met maar liefst 100.000 euro. Dennis Weening heeft backstage een kijkje genomen in de studio van We Want More en vertelt meer over de naderende finale bij Shownieuws, zo is te zien in de video hieronder. De komende weken wordt We Want More niet op vrijdagavond, maar op zondagavond om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv. We Want More: Passion Gospel Choir zingt 'Higher Love' (Halve finale) Bekijk deze video » We Want More: Angels Rule zingt 'Hard To Say I'm Sorry' (Halve finale) Bekijk deze video »
TV :
We Want More: Dennis Weening geeft backstage een rondleiding

Bekijk hier alle video's en artikelen van We Want More
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op We Want More: Dennis Weening geeft backstage een rondleiding of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen