Zien: Breathtaking Nurses te gast bij Op1

Zien: Breathtaking Nurses te gast bij Op1

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Longverpleegkundigen in het St. Antoniusziekenhuis Maaike Vriens en Janine Heestermans werken op een afdeling voor coronapatiënten. Op de Instagram Breathtaking Nurses vertellen ze alles over hun heftige dagen in het ziekenhuis.

Bekijk het hele item in de video van Op1 hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Breathtaking Nurses</em> te gast bij <em>Op1</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Longverpleegkundigen in het St. Antoniusziekenhuis Maaike Vriens en Janine Heestermans werken op een afdeling voor coronapatiënten. Op de Instagram Breathtaking Nurses vertellen ze alles over hun heftige dagen in het ziekenhuis. Bekijk het hele item in de video van Op1 hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? De GGD slaat alarm: ''Het is dweilen met de kraan open!'' Bekijk deze video » Op1 gemist? Alles over de mondkapjesplicht in Amsterdam en Rotterdam Bekijk deze video » Groot drama in Beiroet: ''Iedereen die je daar kent heeft wel iets meegemaakt'' (Op1) Bekijk deze video » Video: Lodewijk Asscher roept scholen op om introweken te schrappen (Op1) Bekijk deze video » Ab Osterhaus maakt zich grote zorgen en pakt jongeren hard aan (Op1) Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Breathtaking Nurses te gast bij Op1

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Breathtaking Nurses te gast bij Op1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen