Femke-Merel van Kooten stapt alweer uit Partij voor de Toekomst (video)

Femke-Merel van Kooten stapt alweer uit Partij voor de Toekomst (video)

Femke Merel van Kooten met Henk Krol op de achtergrond. Foto: ANP/Bart Maat

Femke Merel van Kooten is uit de Partij voor de Toekomst gestapt. Dat stond donderdagochtend in het Algemeen Dagblad. Van Kooten voelt zich belazerd door Krol.

Ze zegt zelf dat ze uit vrijwel alle besprekingen rond de fusie tussen de partij met Henk Otten's GO is gehouden. ",Henk Krol heeft hierover tegen mij gelogen. Hij beloofde dat wij met zijn tweeën de politieke lijn zouden bepalen, maar nu blijkt dat Otten aan alle touwtjes trekt."

Bekijk een video van Femke Merel van Kooten bij Op1 hieronder.

<em>Femke-Merel van Kooten</em> stapt alweer uit <em>Partij voor de Toekomst</em> (video) Femke Merel van Kooten met Henk Krol op de achtergrond. Foto: ANP/Bart Maat Femke Merel van Kooten is uit de Partij voor de Toekomst gestapt. Dat stond donderdagochtend in het Algemeen Dagblad. Van Kooten voelt zich belazerd door Krol. Ze zegt zelf dat ze uit vrijwel alle besprekingen rond de fusie tussen de partij met Henk Otten's GO is gehouden. ",Henk Krol heeft hierover tegen mij gelogen. Hij beloofde dat wij met zijn tweeën de politieke lijn zouden bepalen, maar nu blijkt dat Otten aan alle touwtjes trekt." Beau vraagt Henk Krol: "Hoe lang voordat er ruzie ontstaat binnen Partij voor de Toekomst?" Bekijk deze video » Bekijk een video van Femke Merel van Kooten bij Op1 hieronder.
Politiek :
Femke-Merel van Kooten stapt alweer uit Partij voor de Toekomst (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Femke-Merel van Kooten stapt alweer uit Partij voor de Toekomst (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier