Zien: André Hazes grapt over ruzie met zus Roxeanne in We Want More

Zien: André Hazes grapt over ruzie met zus Roxeanne in We Want More

Het is geen geheim dat André Hazes al jaren geen goed contact heeft met zijn zus Roxeanne. Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat de twee weer met elkaar omgaan, maar in We Want More kan de volkszanger het niet laten om een grap over deze vete te maken.

Nog steeds vuurwerk tussen André en Roxeanne?
In We Want More laten drie zusjes horen wat ze vocaal in huis hebben, waarop Davina Michelle reageert dat zij en haar zus vroeger wel botsten en dat het ‘vuurwerk’ was tussen de twee. “Ik ook met mijn zus, maar dat is nog steeds”, reageert André.

Bekijk beelden uit de nieuwe aflevering van We Want More alvast hieronder.

De komende twee weken wordt We Want More niet op vrijdagavond, maar op zondagavond om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>André Hazes</em> grapt over ruzie met zus Roxeanne in <em>We Want More</em> Het is geen geheim dat André Hazes al jaren geen goed contact heeft met zijn zus Roxeanne. Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat de twee weer met elkaar omgaan, maar in We Want More kan de volkszanger het niet laten om een grap over deze vete te maken. Nog steeds vuurwerk tussen André en Roxeanne?In We Want More laten drie zusjes horen wat ze vocaal in huis hebben, waarop Davina Michelle reageert dat zij en haar zus vroeger wel botsten en dat het ‘vuurwerk’ was tussen de twee. “Ik ook met mijn zus, maar dat is nog steeds”, reageert André. Bekijk beelden uit de nieuwe aflevering van We Want More alvast hieronder. De komende twee weken wordt We Want More niet op vrijdagavond, maar op zondagavond om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv. Video: Waar ging de ruzie tussen Roxeanne en André Hazes eigenlijk over? Bekijk deze video » Video: Andre Hazes wordt verleid door deelneemster We Want More Bekijk deze video »
TV :
Zien: André Hazes grapt over ruzie met zus Roxeanne in We Want More

Bekijk hier alle video's en artikelen van We Want More
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: André Hazes grapt over ruzie met zus Roxeanne in We Want More of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen