Shownieuws: ‘Missen ouders huwelijk Sylvie Meis door coronacrisis?’

Shownieuws: ‘Missen ouders huwelijk Sylvie Meis door coronacrisis?’

Het huwelijk van Sylvie Meis is al een keer uitgesteld door het coronavirus, maar nu dreigt het coronavirus opnieuw roet in het eten te gooien van de socialite. Sylvie’s ouders wonen namelijk in de provincie Antwerpen, waar corona oplaait en de maatregelen aanzienlijk zijn verscherpt.

'Sylvie Meis heeft zorgen om bruiloft'
Sylvie zou in juni trouwen met Niclas Castello, maar door de coronacrisis is het huwelijk uitgesteld naar 17 september. Ze willen hun trouwerij vieren in Florence, Italië, maar als haar ouders er niet bij kunnen zijn is het de vraag of dit feest wel doorgaat. “Dat is voor Sylvie wel een bron voor grote zorg”, aldus Evert Santegoeds in Shownieuws.

Bekijk de video van Shownieuws met het verhaal over het huwelijk van Sylvie Meis hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: ‘Missen ouders huwelijk Sylvie Meis door coronacrisis?’ Het huwelijk van Sylvie Meis is al een keer uitgesteld door het coronavirus, maar nu dreigt het coronavirus opnieuw roet in het eten te gooien van de socialite. Sylvie’s ouders wonen namelijk in de provincie Antwerpen, waar corona oplaait en de maatregelen aanzienlijk zijn verscherpt. 'Sylvie Meis heeft zorgen om bruiloft'Sylvie zou in juni trouwen met Niclas Castello, maar door de coronacrisis is het huwelijk uitgesteld naar 17 september. Ze willen hun trouwerij vieren in Florence, Italië, maar als haar ouders er niet bij kunnen zijn is het de vraag of dit feest wel doorgaat. “Dat is voor Sylvie wel een bron voor grote zorg”, aldus Evert Santegoeds in Shownieuws. Bekijk de video van Shownieuws met het verhaal over het huwelijk van Sylvie Meis hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Sylvie Meis en Rafael van der Vaart geven uniek gezamenlijk interview Bekijk deze video » Video: Sylvie Meis in mini-bikini op exorbitante jacht bij Saint-Tropez Bekijk deze video »
Gossip :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: ‘Missen ouders huwelijk Sylvie Meis door coronacrisis?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier