Denkend Aan Holland: André en Janny klungelen met hond 'met handvat' in kano

Denkend Aan Holland: André en Janny klungelen met hond 'met handvat' in kano

André van Duin en Janny van der Heijden maken in Denkend Aan Holland samen een tocht met een kano, en ook het hondje van Janny is mee. Als ze bij de plaats van bestemming aankomen, is het even klungelen voor ze de kant op kunnen. Gelukkig heeft Janny’s hond een ‘handvat’, waardoor deze makkelijk uit de kano kan worden getild. “Die hond is zo niet blij met deze trip.”

Bekijk het fragment van Denkend Aan Holland in de video hieronder.

Denkend Aan Holland is elke maandag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Denkend Aan Holland gemist? Je kunt iedere aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Denkend Aan Holland</em>: André en Janny klungelen met hond 'met handvat' in kano André van Duin en Janny van der Heijden maken in Denkend Aan Holland samen een tocht met een kano, en ook het hondje van Janny is mee. Als ze bij de plaats van bestemming aankomen, is het even klungelen voor ze de kant op kunnen. Gelukkig heeft Janny’s hond een ‘handvat’, waardoor deze makkelijk uit de kano kan worden getild. “Die hond is zo niet blij met deze trip.” Bekijk het fragment van Denkend Aan Holland in de video hieronder. Denkend Aan Holland is elke maandag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Denkend Aan Holland gemist? Je kunt iedere aflevering terugkijken bij Gids.tv. Denkend aan Holland met André van Duin 3 augustus van start, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Kijktip: Denkend aan Holland, vanavond op NPO 1 Bekijk deze video »
TV :
Denkend Aan Holland: André en Janny klungelen met hond 'met handvat' in kano

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Denkend Aan Holland: André en Janny klungelen met hond 'met handvat' in kano of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen