Atoombom op Hiroshima 75 jaar geleden: bekijk de historische beelden

Atoombom op Hiroshima 75 jaar geleden: bekijk de historische beelden

Bekijk hier heftige beelden van de enorme explosie in Beiroet (Libanon).

Het is vandaag precies 75 jaar geleden dat er een atoombom op Hiroshima werd afgevuurd. Drie dagen later was Nagasaki aan de beurt. Deze aanvallen werden destijds uitgevoerd door de Amerikaanse luchtmacht. Bij deze atoombomaanvallen zijn ongeveer 250.000 mensen om het leven gekomen. Daarna zijn ook nog velen overleden aan gevolgen van blootstelling aan de gevaarlijke straling die hierbij vrijkwam. Deze beelden werden de afgelopen dagen al aangehaald, omdat de vergelijking werd gemaakt met de recente explosie in Beiroet.

Bekijk de heftige historische beelden van de atoombom op Hiroshima in de video van het AD hieronder.

<em>Atoombom op Hiroshima</em> 75 jaar geleden: bekijk de historische beelden Bekijk hier heftige beelden van de enorme explosie in Beiroet (Libanon). Het is vandaag precies 75 jaar geleden dat er een atoombom op Hiroshima werd afgevuurd. Drie dagen later was Nagasaki aan de beurt. Deze aanvallen werden destijds uitgevoerd door de Amerikaanse luchtmacht. Bij deze atoombomaanvallen zijn ongeveer 250.000 mensen om het leven gekomen. Daarna zijn ook nog velen overleden aan gevolgen van blootstelling aan de gevaarlijke straling die hierbij vrijkwam. Deze beelden werden de afgelopen dagen al aangehaald, omdat de vergelijking werd gemaakt met de recente explosie in Beiroet. Bekijk de heftige historische beelden van de atoombom op Hiroshima in de video van het AD hieronder. Video: Danny Ghosen over explosie Beiroet: ''Dit was net Hiroshima'' Bekijk deze video » Explosie Beiroet (Libanon): bekijk heftige beelden van gigantische ravage Bekijk deze video »
Buitenland :
Atoombom op Hiroshima 75 jaar geleden: bekijk de historische beeldenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Atoombom op Hiroshima 75 jaar geleden: bekijk de historische beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier