Documentaire Nog Eentje Dan over Jochem Myjer: bekijk de eerste beelden

Documentaire Nog Eentje Dan over Jochem Myjer: bekijk de eerste beelden

Jochem Myjer geeft een inkijkje in zijn leven in de bijzondere documentaire Nog Eentje Dan. Deze is in september op televisie te zien en laat volgens Myjer een jaar van ‘uitersten’ zien uit zijn leven.

Myjer laat droom maar ook fysieke strijd zien
“Op het podium staan voor een groot publiek is al vrij kwetsbaar, maar deze docu is zo kwetsbaar dat ik er zelf bijna niet naar kan kijken”, laat de cabaretier weten. “Aan de éne kant het magische moment van 100 keer Carré, waar ik als jongetje al van droomde. En aan de andere kant de fysieke strijd met een lichaam die niet meer mee wil werken na die klotetumoren in mijn ruggenmerg.”

‘Ik ben wie ik ben’
Myjer is naar eigen zeggen zelden zo bang geweest om iets te delen met de rest van de wereld. “Maar fuck it. Ik ben wie ik ben. Iemand die zielsveel van zijn vak houdt, van mensen vermaken en pleasen en aan de andere kant ook een goede vader en partner wil zijn en net als iedereen moet omgaan met de obstakels die het leven op ons pad metselt. Dus laat het maar zien.”

Bekijk in de video hieronder alvast de eerste beelden van Nog Eentje Dan over Jochem Myjer.

Nog Eentje Dan gaat 16 september in première in Carré. De docu over Jochem Myjer wordt op 28 september om 20.25 uur uitgezonden in Het Uur Van De Wolf op NPO 2, daarna kun je deze terugkijken via Gids.tv.

Documentaire <em>Nog Eentje Dan</em> over Jochem Myjer: bekijk de eerste beelden Jochem Myjer geeft een inkijkje in zijn leven in de bijzondere documentaire Nog Eentje Dan. Deze is in september op televisie te zien en laat volgens Myjer een jaar van ‘uitersten’ zien uit zijn leven. Myjer laat droom maar ook fysieke strijd zien“Op het podium staan voor een groot publiek is al vrij kwetsbaar, maar deze docu is zo kwetsbaar dat ik er zelf bijna niet naar kan kijken”, laat de cabaretier weten. “Aan de éne kant het magische moment van 100 keer Carré, waar ik als jongetje al van droomde. En aan de andere kant de fysieke strijd met een lichaam die niet meer mee wil werken na die klotetumoren in mijn ruggenmerg.” ‘Ik ben wie ik ben’Myjer is naar eigen zeggen zelden zo bang geweest om iets te delen met de rest van de wereld. “Maar fuck it. Ik ben wie ik ben. Iemand die zielsveel van zijn vak houdt, van mensen vermaken en pleasen en aan de andere kant ook een goede vader en partner wil zijn en net als iedereen moet omgaan met de obstakels die het leven op ons pad metselt. Dus laat het maar zien.” Bekijk in de video hieronder alvast de eerste beelden van Nog Eentje Dan over Jochem Myjer. Nog Eentje Dan gaat 16 september in première in Carré. De docu over Jochem Myjer wordt op 28 september om 20.25 uur uitgezonden in Het Uur Van De Wolf op NPO 2, daarna kun je deze terugkijken via Gids.tv. Bekijk Jochem Myjer met Nog Eentje Dan uit de show Adem In, Adem Uit Bekijk deze video » Shownieuws: Jochem Myjer opnieuw wakker gemaakt, ditmaal door 538 Bekijk deze video »
Entertainment :
Documentaire Nog Eentje Dan over Jochem Myjer: bekijk de eerste beelden

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Nog Eentje Dan over Jochem Myjer: bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen