BBC-journaliste getroffen door explosie Beiroet: bekijk de heftige beelden

BBC-journaliste getroffen door explosie Beiroet: bekijk de heftige beelden

Bekijk hier beelden van de enorme explosie in Beiroet (Libanon).

Een journaliste was voor BBC Arabic aan het werk toen zij werd getroffen door de enorme explosie in Beiroet. Dinsdag werd de Libanese hoofdstad opgeschrikt door een gigantische ontploffing, hierbij zijn minstens 135 doden gevallen.

Maryam Toumi is correspondent in Beiroet en hield net een online interview toen zij werd getroffen door de explosie. Zij sprak met Faisal Al-Asil die zich op dat moment bevond in Marokko, hij is groot in beeld te zien. Tijdens het interview is ineens de ontploffing te zien, inmiddels is bekend dat Toumi ongedeerd is.

Bekijk de schokkende beelden van de BBC-journaliste die wordt getroffen door de explosie in de video van het AD hieronder.

BBC-journaliste getroffen door <em>explosie Beiroet</em>: bekijk de heftige beelden Bekijk hier beelden van de enorme explosie in Beiroet (Libanon). Een journaliste was voor BBC Arabic aan het werk toen zij werd getroffen door de enorme explosie in Beiroet. Dinsdag werd de Libanese hoofdstad opgeschrikt door een gigantische ontploffing, hierbij zijn minstens 135 doden gevallen. Maryam Toumi is correspondent in Beiroet en hield net een online interview toen zij werd getroffen door de explosie. Zij sprak met Faisal Al-Asil die zich op dat moment bevond in Marokko, hij is groot in beeld te zien. Tijdens het interview is ineens de ontploffing te zien, inmiddels is bekend dat Toumi ongedeerd is. Bekijk de schokkende beelden van de BBC-journaliste die wordt getroffen door de explosie in de video van het AD hieronder. Inwoners Beiroet zoeken vermisten na explosie: bekijk de heftige beelden Bekijk deze video » Video: Vliegtuig blaast NOS-verslaggever Edwin van den Berg bijna omver Bekijk deze video »
TV :
BBC-journaliste getroffen door explosie Beiroet: bekijk de heftige beelden

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op BBC-journaliste getroffen door explosie Beiroet: bekijk de heftige beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen