Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn: Barbara Sloesen bespreekt heftige bevallingsscène

Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn: Barbara Sloesen bespreekt heftige bevallingsscène

Barbara Sloesen speelt een van de hoofdrollen in de film Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn. “Ik vond de bevallingsscène heel spannend”, bekent de actrice. “Omdat ik dacht: ik moet het een bepaalde eer aan doen. Ik heb zelf nog nooit een bevalling meegemaakt. Maar ik wil ook niet dat vrouwen denken: maar wacht even, zo gaat het echt niet!”

Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn is vanaf donderdag 6 augustus te zien in de bioscoop. Bekijk het interview met Barbara Sloesen en Jan Kooijman in de AD-video hieronder.

<em>Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn</em>: Barbara Sloesen bespreekt heftige bevallingsscène Barbara Sloesen speelt een van de hoofdrollen in de film Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn. “Ik vond de bevallingsscène heel spannend”, bekent de actrice. “Omdat ik dacht: ik moet het een bepaalde eer aan doen. Ik heb zelf nog nooit een bevalling meegemaakt. Maar ik wil ook niet dat vrouwen denken: maar wacht even, zo gaat het echt niet!” Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn is vanaf donderdag 6 augustus te zien in de bioscoop. Bekijk het interview met Barbara Sloesen en Jan Kooijman in de AD-video hieronder. RTL Boulevard: Jan Kooijman uit de kleren voor boekverfilming Daphne Deckers (video) Bekijk deze video » Daphne Deckers bij première van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn: 'Ik ben trots dat mijn boek is verfilmd!' Bekijk deze video »
Film :
Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn: Barbara Sloesen bespreekt heftige bevallingsscène

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn: Barbara Sloesen bespreekt heftige bevallingsscène of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen