Man overleefde atoombommen Hiroshima en Nagasaki: bekijk zijn indrukwekkende verhaal

Man overleefde atoombommen Hiroshima en Nagasaki: bekijk zijn indrukwekkende verhaal

Vandaag is het precies 75 jaar geleden dat de Amerikanen een atoombom op de Japanse stad Hiroshima afvuurden. Drie dagen later viel een tweede atoombom op Nagasaki. Hierbij zijn zo’n 250.000 mensen om het leven gekomen. Tsutomu Yamaguchi is door Japan als enige persoon aangewezen die beide bombardementen heeft overleefd. Hij vertelt zijn indrukwekkende verhaal.

Bekijk het heftige verhaal van Tsutomu Yamaguchi over het overleven van twee atoombommen in de video van NU.nl hieronder.

Man overleefde atoombommen Hiroshima en Nagasaki: bekijk zijn indrukwekkende verhaal Vandaag is het precies 75 jaar geleden dat de Amerikanen een atoombom op de Japanse stad Hiroshima afvuurden. Drie dagen later viel een tweede atoombom op Nagasaki. Hierbij zijn zo’n 250.000 mensen om het leven gekomen. Tsutomu Yamaguchi is door Japan als enige persoon aangewezen die beide bombardementen heeft overleefd. Hij vertelt zijn indrukwekkende verhaal. Bekijk het heftige verhaal van Tsutomu Yamaguchi over het overleven van twee atoombommen in de video van NU.nl hieronder. Video: Danny Ghosen over explosie Beiroet: ''Dit was net Hiroshima'' Bekijk deze video » Atoombom op Hiroshima 75 jaar geleden: bekijk de historische beelden Bekijk deze video »
Buitenland :
Man overleefde atoombommen Hiroshima en Nagasaki: bekijk zijn indrukwekkende verhaal

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Man overleefde atoombommen Hiroshima en Nagasaki: bekijk zijn indrukwekkende verhaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen