NOS Stories: Gaat Kabinet introductieweken voor studenten verbieden?

NOS Stories: Gaat Kabinet introductieweken voor studenten verbieden?

Vanavond houden premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge een persconferentie met een update over het coronavirus. Het kan zomaar zijn dat er strengere maatregelen worden genomen nu het aantal coronabesmettingen weer toeneemt. Mogelijk worden de introweken voor studenten dit jaar verboden, om verdere verspreiding van het gevaarlijke virus te voorkomen.

Bekijk de video van NOS Stories over het mogelijke verbod op de introductieweken voor studenten hieronder.

<em>NOS Stories</em>: Gaat Kabinet introductieweken voor studenten verbieden? Vanavond houden premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge een persconferentie met een update over het coronavirus. Het kan zomaar zijn dat er strengere maatregelen worden genomen nu het aantal coronabesmettingen weer toeneemt. Mogelijk worden de introweken voor studenten dit jaar verboden, om verdere verspreiding van het gevaarlijke virus te voorkomen. Bekijk de video van NOS Stories over het mogelijke verbod op de introductieweken voor studenten hieronder. Ahmed Aboutaleb hekelt illegale feesten: "Waardeloos en onverantwoord" (video) Bekijk deze video » Politie vraagt demonstranten Rotterdam mondkapjes te dragen: "No way" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Stories: Gaat Kabinet introductieweken voor studenten verbieden?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: Gaat Kabinet introductieweken voor studenten verbieden? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen