Zien: Lange Frans en Ossenbaard fantaseren over doodschieten Mark Rutte (video)

Zien: Lange Frans en Ossenbaard fantaseren over doodschieten Mark Rutte (video)

Lange Frans heeft Janet Ossenbaard, ook bekend als het graancirkelvrouwtje, te gast in zijn show op YouTube. Ze fantaseren samen over de dood van onder meer Geert Wilders, Mark Rutte en het Koningshuis: "Ze gaan allemaal om", deelt Ossenbaard in onderstaande video.

Zien: <em>Lange Frans</em> en Ossenbaard fantaseren over doodschieten <em>Mark Rutte</em> (video) Lange Frans heeft Janet Ossenbaard, ook bekend als het graancirkelvrouwtje, te gast in zijn show op YouTube. Ze fantaseren samen over de dood van onder meer Geert Wilders, Mark Rutte en het Koningshuis: "Ze gaan allemaal om", deelt Ossenbaard in onderstaande video. Lange Frans vraagt: "Zijn er mensen aan het oefenen om het torentje plat te leggen?" Ossenbaard vervolgt: "We kunnen het niet alleen. Wat moet ik doen, die man doodschieten? Ik ga het niet doen. Ik wil mijn karma schoonhouden." Lange Frans voegt toe: "Ik kan goed schieten. Het is niet dat ik zou missen." Bekijk de volledige uitzending hieronder. Bekijk de betreffende beelden uit het interview hierboven.
Nieuws :
Zien: Lange Frans en Ossenbaard fantaseren over doodschieten Mark Rutte (video)

Lange Frans vraagt: "Zijn er mensen aan het oefenen om het torentje plat te leggen?" Ossenbaard vervolgt: "We kunnen het niet alleen. Wat moet ik doen, die man doodschieten? Ik ga het niet doen. Ik wil mijn karma schoonhouden." Lange Frans voegt toe: "Ik kan goed schieten. Het is niet dat ik zou missen."

Bekijk de volledige uitzending hieronder.

Bekijk de betreffende beelden uit het interview hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lange Frans en Ossenbaard fantaseren over doodschieten Mark Rutte (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen