Daisy Coleman (23) overleden: bekijk trailer van haar Netflix-docu Audrie & Daisy

Daisy Coleman (23) overleden: bekijk trailer van haar Netflix-docu Audrie & Daisy

Daisy Coleman, bekend van de Netflix-documentaire Audrie & Daisy, is op 23-jarige leeftijd overleden. Haar moeder heeft laten weten dat het meisje zelf een einde aan haar leven heeft gemaakt.

Daisy werd bij het grote publiek bekend door de Netflix-docu Audrie & Daisy, waarin zij vertelt over het seksuele geweld dat haar is aangedaan. Daisy werd in 2012 verkracht door een jongen van 17 jaar, maar die is hier nooit verantwoordelijk voor gehouden. Daarna werd zij online gepest en vernederd. Volgens haar moeder bleef Daisy door dit voorval last houden van donkere gedachten. In de docu was ook slachtoffer Audrie te zien, ook zij stapte uit het leven.

Bekijk de trailer van de documentaire Audrie & Daisy in de video hieronder. Je kunt de hele documentaire Audrie & Daisy bekijken via Netflix.

Daisy Coleman (23) overleden: bekijk trailer van haar Netflix-docu <em>Audrie &amp; Daisy</em> Daisy Coleman, bekend van de Netflix-documentaire Audrie & Daisy, is op 23-jarige leeftijd overleden. Haar moeder heeft laten weten dat het meisje zelf een einde aan haar leven heeft gemaakt. Daisy werd bij het grote publiek bekend door de Netflix-docu Audrie & Daisy, waarin zij vertelt over het seksuele geweld dat haar is aangedaan. Daisy werd in 2012 verkracht door een jongen van 17 jaar, maar die is hier nooit verantwoordelijk voor gehouden. Daarna werd zij online gepest en vernederd. Volgens haar moeder bleef Daisy door dit voorval last houden van donkere gedachten. In de docu was ook slachtoffer Audrie te zien, ook zij stapte uit het leven. Bekijk de trailer van de documentaire Audrie & Daisy in de video hieronder. Je kunt de hele documentaire Audrie & Daisy bekijken via Netflix. Opsporing Verzocht: dief pint 14.000 euro van 81-jarig slachtoffer Bekijk deze video » Zien: Peter R. de Vries vertelt het bizarre verhaal van Albert K. Bekijk deze video »
Nieuws :
Daisy Coleman (23) overleden: bekijk trailer van haar Netflix-docu Audrie & Daisy
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen