Grote bosbrand bedreigt snelweg Marseille: bekijk de heftige beelden

Grote bosbrand bedreigt snelweg Marseille: bekijk de heftige beelden

In een gebied rond de Franse stad Marseille is dinsdag een felle bosbrand ontstaan. Deze brand heeft zich verspreid, veel vakantiegangers die op campings in de buurt verbleven zijn al geëvacueerd. Er zijn al 22 mensen gewond geraakt door deze brand. Inmiddels heeft de bosbrand ook de snelweg bereikt.

Bekijk de beelden van de brand bij de snelweg in Marseille in de video van het AD hieronder.

Grote <em>bosbrand</em> bedreigt snelweg Marseille: bekijk de heftige beelden In een gebied rond de Franse stad Marseille is dinsdag een felle bosbrand ontstaan. Deze brand heeft zich verspreid, veel vakantiegangers die op campings in de buurt verbleven zijn al geëvacueerd. Er zijn al 22 mensen gewond geraakt door deze brand. Inmiddels heeft de bosbrand ook de snelweg bereikt. Bekijk de beelden van de brand bij de snelweg in Marseille in de video van het AD hieronder. Video: enorme bosbrand Californië nog niet onder controle Bekijk deze video » Bosbrand bij Madrid met moeite geblust door brandweer en leger (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Grote bosbrand bedreigt snelweg Marseille: bekijk de heftige beeldenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Grote bosbrand bedreigt snelweg Marseille: bekijk de heftige beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier