Bruid gefilmd voor trouwvideo tijdens explosie Beiroet: bekijk de beelden

Bruid gefilmd voor trouwvideo tijdens explosie Beiroet: bekijk de beelden

Bekijk hier heftige beelden van de enorme explosie in Beiroet (Libanon).

Er komen steeds meer beelden naar buiten die nietsvermoedend zijn opgenomen toen de enorme explosie in Beiroet (Libanon) plaatsvond. Zo stond een bruid te poseren voor haar trouwvideo toen ze werd opgeschrikt door de enorme ontploffing. Nu keert zij met haar kersverse echtgenoot terug naar die plek en vertelt ze haar verhaal.

Bekijk de beelden van de bruid tijdens de explosie in Beiroet in de video van de Telegraaf hieronder.

Bruid gefilmd voor trouwvideo tijdens <em>explosie Beiroet</em>: bekijk de beelden Bekijk hier heftige beelden van de enorme explosie in Beiroet (Libanon). Er komen steeds meer beelden naar buiten die nietsvermoedend zijn opgenomen toen de enorme explosie in Beiroet (Libanon) plaatsvond. Zo stond een bruid te poseren voor haar trouwvideo toen ze werd opgeschrikt door de enorme ontploffing. Nu keert zij met haar kersverse echtgenoot terug naar die plek en vertelt ze haar verhaal. Bekijk de beelden van de bruid tijdens de explosie in Beiroet in de video van de Telegraaf hieronder. BBC-journaliste getroffen door explosie Beiroet: bekijk de heftige beelden Bekijk deze video » Video: Vliegtuig blaast NOS-verslaggever Edwin van den Berg bijna omver Bekijk deze video »
Buitenland :
Bruid gefilmd voor trouwvideo tijdens explosie Beiroet: bekijk de beelden

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bruid gefilmd voor trouwvideo tijdens explosie Beiroet: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen