Nieuw op Netflix: Horrorfilm I'm thinking of ending things, bekijk de trailer

Nieuw op Netflix: Horrorfilm I'm thinking of ending things, bekijk de trailer

Vanaf 4 september is de psychologische horrorfilm I'm thinking of ending things te zien op Netflix. Het verhaal is gebaseerd op de veelgeprezen roman van Iain Reid en gaat over een jonge vrouw die met haar nieuwe vriend op vakantie gaat naar de boerderij van zijn familie. Als ze tijdens een sneeuwstorm vastzit op de boerderij met zijn ouders, begint de jonge vrouw vraagtekens te plaatsen bij alles wat ze wist of begreep van haar vriend, haarzelf en de wereld.

Bekijk hieronder de trailer.

Nieuw op <em>Netflix:</em> Horrorfilm <em>I'm thinking of ending things</em>, bekijk de trailer Vanaf 4 september is de psychologische horrorfilm I'm thinking of ending things te zien op Netflix. Het verhaal is gebaseerd op de veelgeprezen roman van Iain Reid en gaat over een jonge vrouw die met haar nieuwe vriend op vakantie gaat naar de boerderij van zijn familie. Als ze tijdens een sneeuwstorm vastzit op de boerderij met zijn ouders, begint de jonge vrouw vraagtekens te plaatsen bij alles wat ze wist of begreep van haar vriend, haarzelf en de wereld. Bekijk hieronder de trailer. Bekijk ook Video: ook Monic Hendrickx en Huub Stapel in Undercover-film Ferry Bekijk deze video » Vijfde seizoen Lucifer 21 augustus op Netflix, bekijk overzicht seizoen 4 (video) Bekijk deze video » Actiekomedie The Sleepover vanaf 21 augustus op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Film :
Nieuw op Netflix: Horrorfilm I'm thinking of ending things, bekijk de trailer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: Horrorfilm I'm thinking of ending things, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen