Ravage na enorme explosie in Beiroet, bekijk de heftige beelden

Ravage na enorme explosie in Beiroet, bekijk de heftige beelden

Bekijk hier heftige beelden van de enorme explosie in Beiroet (Libanon).

Journalist Alex Crawford doet verslag vanaf het gebied in Beiroet dat afgelopen dinsdag getroffen is door een enorme explosie. Gebouwen zijn verwoest en er zijn duizenden slachtoffers. Hulpverleners hopen dat ze onder het puin nog overlevenden kunnen vinden.

Bekijk hieronder de video van Sky News met beelden vanuit Beiroet.

<em>Ravage</em> na enorme explosie in <em>Beiroet</em>, bekijk de heftige beelden Bekijk hier heftige beelden van de enorme explosie in Beiroet (Libanon). Journalist Alex Crawford doet verslag vanaf het gebied in Beiroet dat afgelopen dinsdag getroffen is door een enorme explosie. Gebouwen zijn verwoest en er zijn duizenden slachtoffers. Hulpverleners hopen dat ze onder het puin nog overlevenden kunnen vinden. Bekijk hieronder de video van Sky News met beelden vanuit Beiroet. Bekijk ook Beiroet verwoest na heftige explosie: Bekijk beelden vanuit de lucht Bekijk deze video » Video: Hulpverleners uit Nederland naar Beiroet voor hulpverlening Bekijk deze video » Explosie in Beiroet: Vader probeert zoon te beschermen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Ravage na enorme explosie in Beiroet, bekijk de heftige beelden

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ravage na enorme explosie in Beiroet, bekijk de heftige beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen