5 mondkapjes-tips om te voorkomen dat je bril beslaat (video)

5 mondkapjes-tips om te voorkomen dat je bril beslaat (video)

Het dragen van een mondkapje is vanaf woensdag op een aantal plekken in Amsterdam en Rotterdam verplicht. De komende dagen wordt het tropisch warm, dus grote grote kans dat je zonnebril beslaat door het dragen van een mondkapje. Op deze manieren voorkom je dat.

Bekijk hieronder de video van NU.nl met 5 tips.

5 <em>mondkapjes</em>-tips om te voorkomen dat je <em>bril</em> beslaat (video) Het dragen van een mondkapje is vanaf woensdag op een aantal plekken in Amsterdam en Rotterdam verplicht. De komende dagen wordt het tropisch warm, dus grote grote kans dat je zonnebril beslaat door het dragen van een mondkapje. Op deze manieren voorkom je dat. Bekijk hieronder de video van NU.nl met 5 tips. Bekijk ook Protestante in Rotterdam uit de kleren bij demonstratie tegen mondkapjes (video) Bekijk deze video » Zien: burgemeester Aboutaleb discussieert met demonstranten Bekijk deze video » Standpunt over mondkapjes veranderde vaak in Nederland, bekijk de tijdlijn (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
5 mondkapjes-tips om te voorkomen dat je bril beslaat (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 5 mondkapjes-tips om te voorkomen dat je bril beslaat (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen