Banken bereiden zich voor op coronaklap (video)

Banken bereiden zich voor op coronaklap (video)

Steeds meer ondernemers kunnen hun leningen niet meer aflossen en stevenen af op faillissement. Als de overheidssteun ophoudt, wordt duidelijk welke bedrijven op eigen kracht de coronacrisis aankunnen. Banken zijn niet optimistisch. Ze reserveren miljarden euro's om de klappen op te vangen.

Bekijk hieronder de video van RTL Z waarin de situatie wordt uitgelegd.

<em>Banken</em> bereiden zich voor op coronaklap (video) Steeds meer ondernemers kunnen hun leningen niet meer aflossen en stevenen af op faillissement. Als de overheidssteun ophoudt, wordt duidelijk welke bedrijven op eigen kracht de coronacrisis aankunnen. Banken zijn niet optimistisch. Ze reserveren miljarden euro's om de klappen op te vangen. Bekijk hieronder de video van RTL Z waarin de situatie wordt uitgelegd. Bekijk ook Video: Maxime Meiland deelt nostalgische beelden van Claire als baby Bekijk deze video » Rico Verhoeven heeft geen voorkeur voor Badr of Ben Saddik: "Ik win toch wel" (video) Bekijk deze video » Rob Goossens: ''Geloofwaardigheid Genee hangt aan een zijden draadje'' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Banken bereiden zich voor op coronaklap (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Banken bereiden zich voor op coronaklap (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen