Zien: Nieuw presentatieduo van Paleis voor een Prikkie stelt zich voor, vanaf woensdag 26 augustus

Zien: Nieuw presentatieduo van Paleis voor een Prikkie stelt zich voor, vanaf woensdag 26 augustus

Paleis voor een Prikkie is vanaf 26 augustus terug met twee nieuwe topdesigners: het Brabantse duo Brian en Peer. In de video hieronder stellen de heren zich voor.

Een brabants sausje, een frisse kijk op interieur en leuke verhalen! Dat is wat het duo Brian en Peer belooft voor het nieuwe seizoen van Paleis voor een Prikkie. In deze video van SBS 6 geven ze een persoonlijke introductie.

Het nieuwe seizoen van Paleis voor een Prikkie is vanaf woensdag 26 augustus iedere woensdag om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan alle uitzendingen van Paleis voor een Prikkie terugkijken op KIJK.nl en Gids.tv.

Zien: Nieuw presentatieduo van <em>Paleis voor een Prikkie</em> stelt zich voor, vanaf woensdag 26 augustus Paleis voor een Prikkie is vanaf 26 augustus terug met twee nieuwe topdesigners: het Brabantse duo Brian en Peer. In de video hieronder stellen de heren zich voor. Een brabants sausje, een frisse kijk op interieur en leuke verhalen! Dat is wat het duo Brian en Peer belooft voor het nieuwe seizoen van Paleis voor een Prikkie. In deze video van SBS 6 geven ze een persoonlijke introductie. Het nieuwe seizoen van Paleis voor een Prikkie is vanaf woensdag 26 augustus iedere woensdag om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan alle uitzendingen van Paleis voor een Prikkie terugkijken op KIJK.nl en Gids.tv. Bekijk ook Jan des Bouvrie vindt woonprogramma verschrikkelijk: "Schieten we niks mee op" (video) Bekijk deze video » Paleis voor een Prikkie: onderhandelingen van Frank gaan uiterst stroef (video) Bekijk deze video » Zien: Dit is het nieuwe presentatieduo van Paleis voor een Prikkie Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Nieuw presentatieduo van Paleis voor een Prikkie stelt zich voor, vanaf woensdag 26 augustus

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nieuw presentatieduo van Paleis voor een Prikkie stelt zich voor, vanaf woensdag 26 augustus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen