John Was Trying to Contact Aliens vanaf 20 augustus op Netflix (video)

John Was Trying to Contact Aliens vanaf 20 augustus op Netflix (video)

<em>John Was Trying to Contact Aliens</em> vanaf 20 augustus op Netflix (video) Een elektronicawhizzkid van het platteland stuurt radiosignalen naar de sterren. Hij speurt naar tekens van buitenaardse beschavingen, maar is zelf eenzaam. Deze documentaire was een succes op IFFR en is vanaf 20 augustus te zien op Netflix. Bekijk de trailer hierboven. John Was Trying to Contact Aliens is op 20 augustus te zien op Netflix. Demarcus Family Rules nieuwe realityserie op Netflix, vanaf 19 augustus (trailer) Bekijk deze video » Nieuw op Netflix: Horrorfilm I'm thinking of ending things, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
John Was Trying to Contact Aliens vanaf 20 augustus op Netflix (video)

Een elektronicawhizzkid van het platteland stuurt radiosignalen naar de sterren. Hij speurt naar tekens van buitenaardse beschavingen, maar is zelf eenzaam. Deze documentaire was een succes op IFFR en is vanaf 20 augustus te zien op Netflix.

Bekijk de trailer hierboven. John Was Trying to Contact Aliens is op 20 augustus te zien op Netflix.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op John Was Trying to Contact Aliens vanaf 20 augustus op Netflix (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen