Filmtip: Groundhog Day is donderdag te zien op Canvas

Filmtip: Groundhog Day is donderdag te zien op Canvas

Het mag dan hartje zomer zijn, de typische "winterfilm" Groundhog Day blijft het hele jaar door leuk om te zien. Donderdagavond kun je van deze klassieke, briljante comedy genieten op Veronica.

Filmtip: <em>Groundhog Day</em> is donderdag te zien op Canvas Het mag dan hartje zomer zijn, de typische "winterfilm" Groundhog Day blijft het hele jaar door leuk om te zien. Donderdagavond kun je van deze klassieke, briljante comedy genieten op Veronica. VerhaalDe egocentrische weerman Phil Connors (gespeeld door Bill Murray) beleeft keer op keer dezelfde dag wanneer hij voor de zoveelste keer naar Puxatawney is gestuurd om het jaarlijkse Groundhog Day Festival te verslaan. Hij probeert het beste te maken van deze tot wanhoop stemmende, absurde situatie. Bekijk de trailer hierboven. Groundhog Day (1993) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb en is op donderdag 6 augustus om 21.15 uur te zien op Veronica. Bill Murray schittert in hilarische Super Bowl-commercial van Jeep Bekijk deze video »
Film :
Filmtip: Groundhog Day is donderdag te zien op Canvas

Verhaal
De egocentrische weerman Phil Connors (gespeeld door Bill Murray) beleeft keer op keer dezelfde dag wanneer hij voor de zoveelste keer naar Puxatawney is gestuurd om het jaarlijkse Groundhog Day Festival te verslaan. Hij probeert het beste te maken van deze tot wanhoop stemmende, absurde situatie.

Bekijk de trailer hierboven. Groundhog Day (1993) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb en is op donderdag 6 augustus om 21.15 uur te zien op Veronica.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Filmtip: Groundhog Day is donderdag te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen