Zien: Waarom besloot Cameron Diaz te stoppen met acteren? (video)

Zien: Waarom besloot Cameron Diaz te stoppen met acteren? (video)

Cameron Diaz nam vijf jaar geleden het heftige besluit om niet meer op het witte doek te verschijnen. Ze was nergens meer te bekennen, maar staat nu opeens weer in de spotlight. In een openhartig interview met mede-actrice Gwyneth Paltrow legt ze uit waarom ze besloot te stoppen en waarom ze nu weer in de spotlights wil staan.

Zien: Waarom besloot <em>Cameron Diaz</em> te stoppen met acteren? (video) Cameron Diaz nam vijf jaar geleden het heftige besluit om niet meer op het witte doek te verschijnen. Ze was nergens meer te bekennen, maar staat nu opeens weer in de spotlight. In een openhartig interview met mede-actrice Gwyneth Paltrow legt ze uit waarom ze besloot te stoppen en waarom ze nu weer in de spotlights wil staan. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Romantische feelgood film The Other Woman donderdag te zien bij Net 5 Bekijk deze video »
Film :
Zien: Waarom besloot Cameron Diaz te stoppen met acteren? (video)

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Waarom besloot Cameron Diaz te stoppen met acteren? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV