Video: "Kip zonder kop" is de nieuwe rage bij gebarentaal persconferentie

Video: "Kip zonder kop" is de nieuwe rage bij gebarentaal persconferentie

Alhoewel de bijzondere Irma Sluis deze keer niet aanwezig is bij de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge, is er wel een nieuw hoogtepunt in de gebarentaal gevonden. Het "gebaar" voor "kip zonder kop" gaat nu viral op social media.

Video: "Kip zonder kop" is de nieuwe rage bij gebarentaal persconferentie Alhoewel de bijzondere Irma Sluis deze keer niet aanwezig is bij de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge, is er wel een nieuw hoogtepunt in de gebarentaal gevonden. Het "gebaar" voor "kip zonder kop" gaat nu viral op social media. Je kunt de persconferentie terugkijken via Gids.tv. Bekijk het fragment van "kip zonder kop" hierboven. Video: Marloes Lemsom deelt verwachtingen voor persconferentie donderdag (Op1) Bekijk deze video » Zien: Introweken voor studenten zeer beperkt toegestaan, geen ontgroeningen Bekijk deze video »
TV :
Video: "Kip zonder kop" is de nieuwe rage bij gebarentaal persconferentie

Je kunt de persconferentie terugkijken via Gids.tv.

Bekijk het fragment van "kip zonder kop" hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: "Kip zonder kop" is de nieuwe rage bij gebarentaal persconferentie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen