Vanavond bij Op1: Xander van der Wulp, Michael Boogerd over Jakobsen en meer

Vanavond bij Op1: Xander van der Wulp, Michael Boogerd over Jakobsen en meer

Vanavond bij Op1:

Vanavond bij <em>Op1</em>: Xander van der Wulp, <em>Michael Boogerd</em> over Jakobsen en meer Vanavond bij Op1: Vanavond maakte het kabinet tijdens de persconferentie bekend dat er nieuwe maatregelen getroffen worden om het coronavirus de baas te blijven, zowel regionaal als landelijk. Politiek commentator Xander van der Wulp en epidemioloog van UMC Utrecht Patricia Bruijning bespreken deze strengere maatregelen vanavond bij Op1. De introductieweken van universiteiten en hogescholen kunnen dit jaar toch doorgaan, maar onder zeer strikte voorwaarden: geen alcohol en feestjes tot maximaal 22 uur. Hoe studentenverenigingen invulling gaan geven aan deze maatregelen bij hun introductieweken vertellen Voorzitters Caroline Oomens van studentenvereniging L.A.N.X. in Amsterdam en Tristan Gayral van Laurentius in Rotterdam vanavond bij Op1. In betere tijden zouden hockeysters Eva de Goede en Lidewij Welten, samen goed voor ruim 400 interlands, morgen de Olympische Hockeyfinale in Tokio hebben gespeeld. Toen ze vorig jaar het EK in Antwerpen wonnen en zich zo kwalificeerden voor de Olympische spelen was er nog niks aan de hand. Wat doen ze nu? Dat vertellen de speelsters vanavond bij Op1. Afgelopen woensdag was wielrenner Fabio Jakobsen het grootste slachtoffer van een ernstige valpartij tijdens de Ronde van Polen. Hij verbrijzelde zijn gehemelte en luchtpijp en liep hersen- en ruggenmergschade op. Na deze horrorcrash duikt opnieuw de vraag op hoe het wielrennen veiliger kan. Wielerjournalist Thijs Zonneveld en oud-wielrenner Michael Boogerd schuiven vanavond aan bij Op1. PresentatieOp1 wordt donderdag 6 augustus gepresenteerd door Sander Schimmelpennick en Welmoed Sijtsma. Bekijk de promo hierboven. Op1 is elke werkdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Groot drama in Beiroet: ''Iedereen die je daar kent heeft wel iets meegemaakt'' (Op1) Bekijk deze video » Zien: Breathtaking Nurses te gast bij Op1 Bekijk deze video »
TV :
Vanavond bij Op1: Xander van der Wulp, Michael Boogerd over Jakobsen en meer

  • Vanavond maakte het kabinet tijdens de persconferentie bekend dat er nieuwe maatregelen getroffen worden om het coronavirus de baas te blijven, zowel regionaal als landelijk. Politiek commentator Xander van der Wulp en epidemioloog van UMC Utrecht Patricia Bruijning bespreken deze strengere maatregelen vanavond bij Op1.

  • De introductieweken van universiteiten en hogescholen kunnen dit jaar toch doorgaan, maar onder zeer strikte voorwaarden: geen alcohol en feestjes tot maximaal 22 uur. Hoe studentenverenigingen invulling gaan geven aan deze maatregelen bij hun introductieweken vertellen Voorzitters Caroline Oomens van studentenvereniging L.A.N.X. in Amsterdam en Tristan Gayral van Laurentius in Rotterdam vanavond bij Op1.

  • In betere tijden zouden hockeysters Eva de Goede en Lidewij Welten, samen goed voor ruim 400 interlands, morgen de Olympische Hockeyfinale in Tokio hebben gespeeld. Toen ze vorig jaar het EK in Antwerpen wonnen en zich zo kwalificeerden voor de Olympische spelen was er nog niks aan de hand. Wat doen ze nu? Dat vertellen de speelsters vanavond bij Op1.

  • Afgelopen woensdag was wielrenner Fabio Jakobsen het grootste slachtoffer van een ernstige valpartij tijdens de Ronde van Polen. Hij verbrijzelde zijn gehemelte en luchtpijp en liep hersen- en ruggenmergschade op. Na deze horrorcrash duikt opnieuw de vraag op hoe het wielrennen veiliger kan. Wielerjournalist Thijs Zonneveld en oud-wielrenner Michael Boogerd schuiven vanavond aan bij Op1.

Presentatie
Op1 wordt donderdag 6 augustus gepresenteerd door Sander Schimmelpennick en Welmoed Sijtsma.

Bekijk de promo hierboven. Op1 is elke werkdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Xander van der Wulp, Michael Boogerd over Jakobsen en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen