André Rieu over moeilijke coronaperiode: "Ik mis iedereen"

André Rieu over moeilijke coronaperiode: "Ik mis iedereen"

Als wereldster noodgedwongen gekluisterd zijn aan huis en niet kunnen optreden, dat is een nachtmerrie voor elke artiest. Toch slaat viool virtuoos André Rieu zich er kranig doorheen. Wat voor impact heeft deze coronacrisis op hem én zijn orkestfamilie? "Ik mis het meest mijn orkest. Dat is mijn tweede familie. Sommige daarvan ken ik al 25 jaar. Ik zal er alles, alles, alles aan doen met Marjorie om door deze periode te komen"

<em>André Rieu</em> over moeilijke coronaperiode: &quot;Ik mis iedereen&quot; Als wereldster noodgedwongen gekluisterd zijn aan huis en niet kunnen optreden, dat is een nachtmerrie voor elke artiest. Toch slaat viool virtuoos André Rieu zich er kranig doorheen. Wat voor impact heeft deze coronacrisis op hem én zijn orkestfamilie? "Ik mis het meest mijn orkest. Dat is mijn tweede familie. Sommige daarvan ken ik al 25 jaar. Ik zal er alles, alles, alles aan doen met Marjorie om door deze periode te komen" Bekijk het complete interview met André Rieu hierboven. André Rieu schittert in hilarische video als klusjesman Bekijk deze video » Zien: Rotterdams Philharmonisch Orkest speelt bijzondere 'Love Shine a Light' vanuit huis Bekijk deze video »
Muziek :
André Rieu over moeilijke coronaperiode: "Ik mis iedereen"

Bekijk het complete interview met André Rieu hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Rieu over moeilijke coronaperiode: "Ik mis iedereen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen