Op1: Epidemioloog Patricia Bruijning over ventilatie op middelbare scholen

Op1: Epidemioloog Patricia Bruijning over ventilatie op middelbare scholen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 6 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 6 augustus terugkijken.

Patricia Bruijning gaat samen met de TU Delft en het Erasmus MC onderzoek doen naar goede ventilatie in middelbare scholen, om na te kunnen gaan of corona in een school circuleert. "We willen zorgen dat bij besmettingen op scholen meteen een team klaarstaat om het te onderzoeken."

<em>Op1</em>: Epidemioloog Patricia Bruijning over ventilatie op <em>middelbare scholen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 6 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 6 augustus terugkijken. Patricia Bruijning gaat samen met de TU Delft en het Erasmus MC onderzoek doen naar goede ventilatie in middelbare scholen, om na te kunnen gaan of corona in een school circuleert. "We willen zorgen dat bij besmettingen op scholen meteen een team klaarstaat om het te onderzoeken." Bekijk het hele gesprek met Patricia Bruijning hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit Op1 van 6 augustus Vanavond bij Op1: Xander van der Wulp, Michael Boogerd over Jakobsen en meer Bekijk deze video » Xander van der Wulp: "Versoepelingen niet alleen om bier te kunnen drinken" (Op1) Bekijk deze video » Studentenverenigingen woedend op kabinet: "Maanden voor niets" (Op1) Bekijk deze video » Op1 gemist? Hockeysters over 'gemiste' Olympische finale Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Epidemioloog Patricia Bruijning over ventilatie op middelbare scholen

Bekijk het hele gesprek met Patricia Bruijning hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Epidemioloog Patricia Bruijning over ventilatie op middelbare scholen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen