Studentenverenigingen woedend op kabinet: "Maanden voor niets" (Op1)

Studentenverenigingen woedend op kabinet: "Maanden voor niets" (Op1)

Studentenverenigingen woedend op kabinet: &quot;Maanden voor niets&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 6 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 6 augustus terugkijken. Een introductietijd met strenge regels, hoe gaan studentenverenigingen dit doen? Voorzitter Caroline Oomens is er in ieder geval niet blij mee: "We zijn nu al maanden bezig geweest om de introductietijd zo veilig mogelijk te regelen, volgens de regels van het RIVM. We krijgen dan 4 dagen vantevoren te horen dat het toch niet door mag gaan, dat is balen." Bekijk het hele gesprek met Caroline Oomers hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit Op1 van 6 augustus Vanavond bij Op1: Xander van der Wulp, Michael Boogerd over Jakobsen en meer Bekijk deze video » Xander van der Wulp: "Versoepelingen niet alleen om bier te kunnen drinken" (Op1) Bekijk deze video » Op1: Epidemioloog Patricia Bruijning over ventilatie op middelbare scholen Bekijk deze video » Op1 gemist? Hockeysters over 'gemiste' Olympische finale Bekijk deze video »
Talkshow :
Studentenverenigingen woedend op kabinet: "Maanden voor niets" (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 6 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 6 augustus terugkijken.

Een introductietijd met strenge regels, hoe gaan studentenverenigingen dit doen? Voorzitter Caroline Oomens is er in ieder geval niet blij mee: "We zijn nu al maanden bezig geweest om de introductietijd zo veilig mogelijk te regelen, volgens de regels van het RIVM. We krijgen dan 4 dagen vantevoren te horen dat het toch niet door mag gaan, dat is balen."

Bekijk het hele gesprek met Caroline Oomers hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Studentenverenigingen woedend op kabinet: "Maanden voor niets" (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen