Louis Theroux: Transgender Kids gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis Theroux: Transgender Kids gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis Theroux: Transgender Kids gemist? Bekijk hier de hele uitzending Louis Theroux gaat naar San Francisco om kinderen te ontmoeten die transgender zijn. Hun ouders staan voor een lastig dilemma; behandelen of de natuur haar werk laten doen? KinderenLouis ontmoet in het 'Child and Adolescent Gender Center' kinderen die zijn gediagnosticeerd met genderdysforie. Hun ouders worden geconfronteerd met een lastig dilemma. OntwikkelingMoet deze overgang al worden ingezet terwijl hun kind nog vol in ontwikkeling is of moeten ze hiermee wachten tot de natuur haar werk doet, met alle risico's van dien? Medische interventiesEen lastige beslissing, wat het begin kan zijn van een complexe reeks van medische interventies: van puberteitsblokkers tot hormoonvervangende therapie en uiteindelijk geslachtsveranderende chirurgie. Emotionele wegLouis praat onder meer met gezinnen over de levensveranderende keuzes die ze maken en de emotionele weg die zij inslaan. Video: alles over polyamorie in Louis Theroux - Love without Limits Bekijk deze video »
Uitzending :
Louis Theroux: Transgender Kids gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis Theroux gaat naar San Francisco om kinderen te ontmoeten die transgender zijn. Hun ouders staan voor een lastig dilemma; behandelen of de natuur haar werk laten doen?

Kinderen
Louis ontmoet in het 'Child and Adolescent Gender Center' kinderen die zijn gediagnosticeerd met genderdysforie. Hun ouders worden geconfronteerd met een lastig dilemma.

Ontwikkeling
Moet deze overgang al worden ingezet terwijl hun kind nog vol in ontwikkeling is of moeten ze hiermee wachten tot de natuur haar werk doet, met alle risico's van dien?

Medische interventies
Een lastige beslissing, wat het begin kan zijn van een complexe reeks van medische interventies: van puberteitsblokkers tot hormoonvervangende therapie en uiteindelijk geslachtsveranderende chirurgie.

Emotionele weg
Louis praat onder meer met gezinnen over de levensveranderende keuzes die ze maken en de emotionele weg die zij inslaan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Louis Theroux : Gambling in Las Vegas
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Louis Theroux: Transgender Kids gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen