ZIEN: Diana Gabriels imiteert Tim Hofman na vervelende confrontatie

ZIEN: Diana Gabriels imiteert Tim Hofman na vervelende confrontatie

Diana Gabriels, boegbeeld van een kliniek voor plastische chirurgie, is allerminst te spreken over een bezoek van het programma BOOS aan haar bedrijf. Ze voelt zich zo ongeveer bedreigd door presentator Tim Hofman: "Komt daar een man binnen (vervolgens slaat ze met een rol papier), die zegt: foute indictatiestelling, fout. Je mag helemaal geen hechtingen weghalen. Je kan helemaal niks. Ik maak je kapot, je bent helemaal niks."

Geschrokken
Ze vervolgt: "Dat overkwam mij gisteren. Tim Hofman stond voor mij." Met haar 1m60 was ze nogal onder de indruk van de een stuk langere Hofman en zijn aanval op haar en haar expertise. Ze voelt zich dan ook geroepen om haar kant van het verhaal te vertellen in onderstaande video.

ZIEN: Diana Gabriels imiteert <em>Tim Hofman</em> na vervelende confrontatie Diana Gabriels, boegbeeld van een kliniek voor plastische chirurgie, is allerminst te spreken over een bezoek van het programma BOOS aan haar bedrijf. Ze voelt zich zo ongeveer bedreigd door presentator Tim Hofman: "Komt daar een man binnen (vervolgens slaat ze met een rol papier), die zegt: foute indictatiestelling, fout. Je mag helemaal geen hechtingen weghalen. Je kan helemaal niks. Ik maak je kapot, je bent helemaal niks." GeschrokkenZe vervolgt: "Dat overkwam mij gisteren. Tim Hofman stond voor mij." Met haar 1m60 was ze nogal onder de indruk van de een stuk langere Hofman en zijn aanval op haar en haar expertise. Ze voelt zich dan ook geroepen om haar kant van het verhaal te vertellen in onderstaande video. Bekijk ook Video: stroef gesprek Tim Hofman en Tisjeboy Jay Bekijk deze video » BOOS gemist? Bekijk clash Tim Hofman en Diana Gabriels Bekijk deze video »
Show :
ZIEN: Diana Gabriels imiteert Tim Hofman na vervelende confrontatie


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Diana Gabriels imiteert Tim Hofman na vervelende confrontatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier