Koen Kardashian bedreigd door Diana Gabriels: ‘Ik schrok heel erg’ (video)

Koen Kardashian bedreigd door Diana Gabriels: ‘Ik schrok heel erg’ (video)

Kijk hier de hele uitzending van BOOS met Tim Hofman waarin hij Diana Gabriels confronteert.

Niet alleen Tim Hofman heeft in BOOS het aan de stok met Diana Gabriels, ook Koen Kardashian ligt met deze botox-dame in de clinch. De influencer laat Whatsappberichten zien van Gabriels, waarin ze behoorlijk heftige taal gebruikt.

Gabriels wil Koen 'met de grond gelijk maken'
Koen had in zijn online show Koen’s Cocktails een sneer uitgedeeld en gezegd dat hij zich niet door Gabriels en haar kliniek zou laten behandelen, omdat hij geen C-celebrity is. Daarop kreeg hij een heftige reactie via Whatsapp, met onder meer de bedreiging aan zijn adres dat zij hem met de grond gelijk zou maken. “Ik schrok hier gewoon heel erg van. Het is net of ik in een Whatsapp-conversatie heb met een meisje van 16, dat zwaar in de puberteit zit. Maar dit was Diana Gabriels. Dus wees gewaarschuwd.”

Bekijk in de video hieronder de Instagram Stories van Koen Kardashian over Diana Gabriels met haar dreigende Whatsapp-berichten.

Koen Kardashian bedreigd door <em>Diana Gabriels</em>: ‘Ik schrok heel erg’ (video) Kijk hier de hele uitzending van BOOS met Tim Hofman waarin hij Diana Gabriels confronteert. Niet alleen Tim Hofman heeft in BOOS het aan de stok met Diana Gabriels, ook Koen Kardashian ligt met deze botox-dame in de clinch. De influencer laat Whatsappberichten zien van Gabriels, waarin ze behoorlijk heftige taal gebruikt. Gabriels wil Koen 'met de grond gelijk maken'Koen had in zijn online show Koen’s Cocktails een sneer uitgedeeld en gezegd dat hij zich niet door Gabriels en haar kliniek zou laten behandelen, omdat hij geen C-celebrity is. Daarop kreeg hij een heftige reactie via Whatsapp, met onder meer de bedreiging aan zijn adres dat zij hem met de grond gelijk zou maken. “Ik schrok hier gewoon heel erg van. Het is net of ik in een Whatsapp-conversatie heb met een meisje van 16, dat zwaar in de puberteit zit. Maar dit was Diana Gabriels. Dus wees gewaarschuwd.” Bekijk in de video hieronder de Instagram Stories van Koen Kardashian over Diana Gabriels met haar dreigende Whatsapp-berichten. BOOS gemist? Bekijk clash Tim Hofman en Diana Gabriels Bekijk deze video » ZIEN: Diana Gabriels imiteert Tim Hofman na vervelende confrontatie Bekijk deze video »
Entertainment :
Koen Kardashian bedreigd door Diana Gabriels: ‘Ik schrok heel erg’ (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koen Kardashian bedreigd door Diana Gabriels: ‘Ik schrok heel erg’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen